در زمستان و فصول سرد سال افراد برای جلوگیری از ورود سرما به درون خانه ، درها و پنجره های خود را می بندند. این مسئله باعث می شود که انواع آلاینده های شیمیایی درون خانه جمع شوند ، اما جای نگرانی وجود ندارد چون استفاده از گیاهان برای تصفیه هوای خانه و اداره این مشکل را برطرف میکند و میتواند سموم موجود در هوا را از بین برده و کیفیت هوا را بهبود بخشند. در این مقاله به معرفی و بررسی گیاهان خانگی تصفیه کننده هوا پرداخته ایم.
آشنایی با گیاهان برای تصفیه هوای خانه و اداره
1. پتوس
گیاه پتوس که با نام پیچک شیطان نیز شناخته می شود گیاه خانگی است که به راحتی با سموم موجود در خانه مقابله می کند . این گیاه علاوه بر زیبایی بخشی به محیط ، به خوبی در آب ، گلدان و سبدهای آویزان رشد می کند .
از جمله سمومی که توسط گیاه پتوس دفع میشود می توان به زایلن ، بنزن ، فرمالدئید و تری کلرو اتیلن اشاره نمود.

2. گیاه نخل خرمای کوتوله
این گیاه از خانواده نخل بوده و رشد آنها در شرایط کم نور و سایه آسان است و می تواند تا ۱۰ فوت رشد کند در حالی که پایه های آن به ۶ فوت می رسند.
گیاه نخل خرمای کوتوله توانایی دفع سمومی مانند فرمالدهید و زایلن از هوای داخلی خانه را دارد.

3. لیلی صلح
لیلی صلح گیاهی است که مراقبت از آن آسان می باشد . برگ های براق و سبز این گیاه به ویژه در نقاطی که دارای نور کمی می باشند جلوه خاصی به محیط بخشیده و یک گزینه ایدهآل برای قرار گرفتن در هر اتاقی می باشد.
آبدهی هفتگی این گیاه و کود دادن به جوانه های آن برای تقویت رشد کامل و شکوفه دادن آن مناسب است.
لیلی صلح توانایی خارج کردن بنزن ، مونوکسید کربن ، فرمالدئید ، تری کلرو اتیلن و زایلن از هوای خانه را دارد.

4. فیلودندرون
گیاه فیلودندرون دارای برگ هایی به شکل قلب بوده که باعث زیبایی و جذابیت فضای داخلی می شود . این گیاه برای رشد به آبدهی مناسب و نور غیر مستقیم خورشید نیاز دارد و میتواند فرمالدئید را از هوای داخل خانه دفع کند.

5. گیاه عنکبوتی
گیاه عنکبوتی گزینه مناسب برای کسانی است که اطلاعات چندانی در مورد نگهداری از گل ها و گیاهان ندارند ، زیرا آنها در زیر نور غیر مستقیم خورشید رشد نموده و تقریباً در هر شرایطی زنده می مانند .
این گیاهان به دلیل شکل خاص شاخه ها با نام عنکبوتی شناخته می شوند و میتوانند فرمالدئید و زایلن را از درون هوای داخل خانه دفع کنند.

6. گیاه فیکوس الاستیکا
این گیاهان همیشه سبز ، بومی هند بوده و گیاهی بسیار مقاوم است که در تابستان و زمستان به آبیاری هفتگی نیاز دارد.
این گیاهان میتوانند در یک گلدان کوچک رشد کنند و در صورتی که مستقیم در زمین کاشته شوند به یک درخت بزرگ تبدیل می شود.
در صورت وجود سمومی مانند زایلن ، بنزن ، فرمالدهید و تری کلرو اتیلن در محیط این گیاه توانایی دفع این سموم را دارد.

7. گیاه سرخس بوستون
این گیاه به دلیل دارا بودن برگ های شمشیری معروف بوده و به راحتی قابل رشد است .سرخس بوستون در محیطهای مرطوب رشد نموده و به رطوبت پایدار نیاز دارد.
قرار دادن آنها در مکانی مانند نزدیک پنجره ، بالکن و پاسیو که نور خورشید به آنها غیر مستقیم می تابد ایده آل است. این گل ها می توانند سمومی مانند فرمالدئید و زایلن را از محیط دفع کنند.

8. گیاه نخل اریکا
گیاه نخل اریکا برای قراردادن در فضاهای بزرگ بسیار عالی هستند . آنها از نظر دفع سموم همانند یک نیروگاه عمل نموده و میتوانند مونوکسید کربن ، بنزن ، فرمالدئید ، تری کلرو اتیلن و زایلن را
از محیط دفع کنند . این گیاهان حتی برای سگ ها و گربه ها نیز سمی نیستند.
برای مراقبت از این گیاهان در فصل تابستان آنها را باید هر هفته آبیاری کنید اما در فصل زمستان نیاز به آبیاری زیادی ندارند.

9. گیاه انجیر گریه
گیاه انجیر گریه که با نام فیکوس بنجامین نیز شناخته می شود ، گیاهی بومی جنوب شرقی آسیا بوده و بیشتر در داخل خانه رشد می کند و می تواند به دو تا ۱۰ فوت برسد.
مانند بسیاری دیگر از گیاهان تصفیه کننده هوا ، انجیر گریه ترجیح می دهد که در معرض نور مستقیم خورشید قرار گرفته و باید هر هفته ابیاری شود ، اما باید قبل از آبیاری مطمئن شوید که خاک آن خشک شده است.
این گیاه توانایی دفع سمومی مانند فرمالدئید ، تری کلرواتیلن و بنزن از محیط را دارد.

11. آلوئه ورا
گیاه آلوئه ورا علاوه بر خاصیت ضد التهابی که در ترمیم زخم ها دارد و به آفتاب سوختگی کمک میکند یک گیاه تصفیه کننده هوا نیز است .
این گیاهان در فضای گرم و با نور مناسب رشد می کنند و در صورت زیاد بودن مواد شیمیایی مضر در محیط ، روی برگ های آن ها لکه های قهوه ای ایجاد می شود.

این گیاهان توانایی دفع فرمالدئید از محیط را دارند.
منبع : گل فروشی آنلاین فست گل